تاریخ انتشار: شنبه 1393/10/27 - 15:37
کد خبر: 154666

معنای التماس در سیاست خارجی؛ عدم حسن نیت آمریکا و اصرار ایران برای توافق

شیردال تقلبی، راه ندادن نماینده ایران در سازمان ملل به خاک آمریکا، تمدید و تصویب تحریم های جدید/ ظریف و کری هنوز پیاده روی می کنند

شیردال تقلبی، راه ندادن نماینده ایران در سازمان ملل به خاک آمریکا، تمدید و تصویب تحریم های جدید/ ظریف و کری هنوز پیاده روی می کنند

ما به ایران یک نشان باستانی دادیم که حسن نیت خود را نشان دهیم اما فقط یک مشکل کوچک وجود دارد این که این شیء تقلبی است و قدمت آن به سال 1999 برمی‌گردد، جام شیردال نه تنها تقلبی است بلکه خیلی خیلی تقلبی است

خبرنامه دانشجویان ایران: سال گذشته و پس از دریافت شیردال تقلبی از ایالات متحده، مسئولان دولتی به فتح الفتوح شیردال بسیار نازیدند تا آنجا که حتی رییس جمهور هم درباره بازگرداندن شیردال گفت: «آمریکایی‌ها تماس گرفتند که ما هدیه‌ای داریم و این جام (شیردال) را با تشریفات به نمایندگی آوردند و گفتند که این هدیه‌ ما به ملت ایران است.»

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، تشت رسوایی این جام شیردال زمانی از بام افتاد که دو هفته بعد از این اقدام آمریکا و اظهارنظرهای کارشناسان داخلی و دفاعیات مسئولان، «اسکار وایت ماسکارلا»، کارشناس موزه متروپولتین گفت: «جامی که اخیراً توسط وزارت خارجه آمریکا قدمت 2700 ساله تخمین زده شده و به ایران داده شده در واقع جعلی است و تاریخ ساخت آن به 1999 برمی‌گردد.»

کارشناس موزه متروپولتین آمریکا می‌‌گوید: در حقیقت هر کس با هنر خاور نزدیک یا هنر هر نقطه دیگر آشنایی داشته باشد با یک نگاه به شیردال متوجه خواهد شد که این جام تقلبی است.

سایت تبلت‌مگ که مقاله کارشناس موزه متروپولتین را منتشر کرده، به طعنه نوشته است: ما به ایران یک نشان باستانی دادیم که حسن نیت خود را نشان دهیم اما فقط یک مشکل کوچک وجود دارد این که این شیء تقلبی است و قدمت آن به سال 1999 برمی‌گردد، جام شیردال نه تنها تقلبی است بلکه خیلی خیلی تقلبی است!

تصور قدم زدن کری و ظریف پس از دریافت این جام شیردال به عنوان نشان حسن نیت طرف آمریکایی خنده دار به نظر می آید. حالا نه تنها یکسال از  توافق ژنو، که بازهم بیش از یک سال از دریافت این جام شیردال تقلبی و دقیقا 333 روز از راه ندادن نماینده ایران به سازمان ملل از سوی ایالات متحده می گذرد، اما قدم زدن های ظریف و کری ادامه دارد.

حمیدابوطالبی فروردین ماه سال جاری پس از پایان یافتن ماموریت محمدخزایی، به عنوان نماینده دائم ایران در سازمان ملل معرفی شد. پس از معرفی ابوطالبی رسانه های ایالات متحده با همکاری مجلس نمایندگان آمریکا ابوطالبی را فاقد صلاحیت ورود به خاک آمریکا عنوان کردند. از آن روز تا کنون ایران در سازمان ملل نماینده ندارد.

دیپلماسی پیاده روی و لبخند ظریف در حالی ادامه دارد که ظریف و دستگاه وزارت خارجه این دولت راهی جز مذاکره ندارد چرا که به واسطه شعارهای فراوان و قول هایی که دولت از گشوده شدن گره های دیپلماسی داده است، ظریف معروف ترین چهره کابینه است و تلاش های فراوانی برای توافق صورت می گیرد. از انتشار کمپین توافق به هر قیمت کارگردانان به سفارش وزارت خارجه تا سخنرانی های سفارشی در مذمت پیشرفت از سوی اساتید حامی دولت  همه و همه در حالی اتفاق می افتد که نه احترام به پاسپورت ایرانی بازگشته است و نه ایران در سازمان ملل نمایندگی دارد و نه اصل شیردال تقلبی به ایران تحویل داده شده است.

تحریم ها افزایش یافته تا جاییکه سخنگوی وزارت خارجه ایران تصویب تحریم های جدید را برخلاف توافق 3 آذر 93 دانسته است، اما کماکان ظریف و عراقچی با هواپیما از این کشور به کشوری دیگر در سفرند تا مگر توافقی را که بیش از یکسال است از «دردسترس» بودن آن می گویند، حاصل کنند.

شاهد ادعای عدم حسن نیت آمریکا و علاقه تیم ایرانی برای دستیابی به توافق مقاله ای است که یک اندیشکده آمریکایی به  قلم «مارک فیتزپاتریک»یک اندیشکده آمریکایی معتقد است که رویکردی آشتی‌جویانه مشابه در رابطه با ایران در دستورکار آمریکا نیست؛ اما چنانچه روحانی بتواند بر اختلافات داخلی غلبه کند، «دستیابی به توافق» بر سر برنامه هسته‌ای امکان‌پذیر است.  روز گذشته یکی از سخنرانان مطرح کشور به النماس در سیاست خارجی انتقاد کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
ناشناس
1393/10/27 - 21:46

سلام:
باتوجه به اتفاقات مورد اشاره شاید ظریف یک جوری میخواهد بگوید که :
اقای کری درست است که ما گفتیم که آن مرد رفت ، اما آن موقع نمیدانستیم که میلیون ها از آن مرد در ایران هستند و مسائل را زیر نظر دارزند .
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top